ÚJDONSÁG! Nincs ötleted, hogy mivel lepjél meg egy számodra kedves embert? Szeretnél egy nem elcsépelt, emlékezetes dolgot? Rendelj AJÁNDÉKUTALVÁNYT! A kiállítástól számított fél éven belül használható fel, 3 verzióból választhatsz! Bronz - 2000 Ft, Ezüst - 4000 Ft és Arany - 6000 Ft!

Testdíszítés hennával

Ez a szépészeti módszer történhet 100%-ig természetes natúr hennával illetve fekete hennával.
A két festék több tulajdonságában különbözik. A jó minőségű barna henna bőrtípusodtól függően minimum 1 hétig marad fenn, de ez az időtartam leggyakrabban 2-3 hét. (Ritka esetben akár 4-5 hétig is a bőrön maradhat.) Ezzel szemben a fekete henna fennmaradási ideje 3-7 nap.
A natúr henna felvitelkor zöld színű, de a bőröd vörösesbarnára festi. A végleges színt 20-24 óra elteltével éri el, ennyi idő szükséges, hogy igazán kapcsolatba lépjen a bőröddel. A hennapasztát addig rajta kell hagyni a bőrödön, amíg el nem kezd megrepedezni. Aztán le kell szedni a megrepedezett réteget. 5-6 órán keresztül nem szabad, hogy víz érje a mintát.
A fekete henna víztiltási ideje rövidebb, 1 órán át kell vigyáznod, hogy ne érje víz a bőröd, aztán óvatosan le lehet mosni a felesleges festékréteget.

Testfestés, arcfestés

A henna mellett már Latex-testfestékkel is dolgozom. Ez a festék is bőrbarát, semmiféle allergiát nem okozhat nálad, vízálló és ellenáll az izzadásnak is. Rengeteg színben létezik a festék és gyöngyház, metál, foszforeszkáló változata is van.

Esküvői testfestés

Szeretnél nem mindennapi mennyasszony lenni? Szeretnél valami újdonságot? Tervezek Neked vagy tervezünk együtt egy egyéniségeddel, ruhád motívumaival, stílusával harmonikus mintát. A festék készülhet testfestékkel és hennával is. Strasszokkal (bindivel), csillámporral is díszíthetjük bőröd - kiegészítve ezzel az egyébként is mutatós mintát - és egész nap tündökölhetsz a "nagy napon" a bőrfixálónak köszönhetően

 
ESKÜVŐRE, partyra, szülinapra, GYEREKZSÚRRA ,
SZALAGAVATÓRA, farsangi bulira, szilveszterre,
fesztiválra, AJÁNDÉKBA MAGADNAK-PÁRODNAK
Magánszemélyeknek, cégeknek